Home Sverige Anmäl dig till Nationella Helgen i Örebro

Anmäl dig till Nationella Helgen i Örebro

0
Anmäl dig till Nationella Helgen i Örebro

Välkommen till Nationell Helg med IFMSA!

I oktober går stapeln av för årets tredje och sista Nationella Helg. Det är IFMSA Örebro som har i uppdrag att anordna det stora kalaset. Den 2:a till 4:e oktober samlar vi alla IFMSA-aktiva från hela Sverige i kungliga staden Örebro.

Här kommer vi få inspirerande gemensamma föreläsningar, workshops i professionella färdigheter (denna gång: medlemsrekrytering, normkritik och Do No Harm-principen), sittning med spex (såklart). Exakt schema för helgen kommer ut till er som anmäler er eller följer Facebook-eventet på: https://www.facebook.com/events/476034449232922/

Anmälningsavgiften är 250 kronor, men om du tidigare inte varit på ett NH betalar du enbart en hundralapp! Maila ore[email protected] om du ej har Facebook men vill få mer information. 

Lokalen för konferensen är Campus USÖ, Södra Grevgatan 1 (där bl.a. tre hörsalar nyttjas). Sittningen sker på kåren, Fakultetsgatan 3.

Klicka på följande länk för att anmäla dig: http://goo.gl/forms/SXThRXW7UOGlöm inte att betala till bankgironummer 5332 1038935 (SEB). Märk betalningen med för- och efternamn.

IFMSA Örebro välkomnar er alla med öppna armar, och hoppas att ni under helgen kunna åtnjuta Örebro stad, utöver alla häftiga events på konferensen.

Så, vad väntar du på? Anmäl dig nu, så ses vi i oktober!

Sista anmälningsdag 27/9