Home Internationellt FINO Ansökan FINO 2017

Ansökan FINO 2017

0
Ansökan FINO 2017

Vill du lära dig mer om migrationsperspektiv inom hälso- och sjukvården? Är du sugen på att få möjlighet att träffa studenter från hela Norden?

I år hålls IFMSA:s nordiska möte, FINO, den 9-12 november med temat “Migration and Health”. Detta är ett historiskt tillfälle eftersom FINO hålls i vårt alldeles egna Malmö! Vi vill därför verkligen rekommendera alla våra svenska medlemmar att passa på att söka!

Som ny medlem erbjuder detta en bra mjukstart till IFMSA:s internationella arbete. För dig som varit med ett tag finns mycket utrymme för att diskutera gemensamma nordiska frågor på djupet och utbyta erfarenheter hur vi som läkar- och vårdstudenter kan arbeta.

Sista ansökningsdagen är 19:e september, kl 23:59. Du söker genom att fylla i detta formulär: Anmälan

Ansökningarna kommer att granskas av en valberedning. Vid platsbrist rangordnas ansökningarna bland annat med avseende på lokalort, tidigare engagemang och personliga mål med mötet.

För våra medlemmar, bjuder IFMSA-Sweden på största delen av avgiften! Resekostnader och 50€ av anmälningsavgiften står du själv för.

Ytterligare information finner du här: Invitation Package

För att hålla dig uppdaterad kring allting som rör mötet, passa på att gilla FINO 2017:s Facebook sida: facebook.com/FINO2017swe/

Vid frågor, tveka inte att kontakta vpe @ ifmsa.se

Hoppas vi ses i Malmö!