Home Internationellt FINO Ansökan FINO 2018

Ansökan FINO 2018

0
Ansökan FINO 2018

Vill du lära dig mer om Sustainable Development Goal 17 – “Partnerships for the goals” och hur det kan användas på olika nivåer? Är du sugen på att träffa studenter från hela Norden? Är du kanske själv involverad i ett projekt och vill samarbeta med andra länder kring det?

FINO är IFMSAs nordiska mötesforum. 1-4 november kommer deltagare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island att mötas under 4 dagar för att inspireras och umgås. Denna gång är det Danmark som agerar värdland och hjärtat i huvudstaden Köpenhamn blir platsen mötet.

Som ny medlem erbjuder FINO en bra introduktion till internationella IFMSA. För dig som varit med ett tag finns mycket utrymme för att diskutera gemensamma nordiska frågor på djupet och utbyta erfarenheter om hur vi som läkar- och vårdstudenter kan arbeta. Om du är intresserad av mötets tema “Partnerships” kommer det många intressanta workshops och föreläsningar!

Sista ansökningsdagen är 16:e september, kl 23:59. Du ansöker genom att fylla i detta formulär.

Vi uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valgrupp, och rangordnas bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valgruppen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning mellan lokalorterna.

Mötesavgiften är 75€ och IFMSA-Sweden sponsrar en del av den avgiften. Varje delegat får dessutom en reseersättning på 53€.

Ytterligare information finner du i Invitation Package och det finns även en kort video om mötet.

För att hålla dig uppdaterad kring allt om mötet, passa på att gilla facebooksidan för FINO 2018.Vid frågor, tveka inte att kontakta [email protected]

Hoppas vi ses i Köpenhamn!