Home Internationellt General Assembly Ansökan till GA 2017 i Montenegro öppnar!

Ansökan till GA 2017 i Montenegro öppnar!

0
Ansökan till GA 2017 i Montenegro öppnar!

budva_old_city_smallGeneral Assembly (GA) är IFMSAs största internationella mötesforum. Här möts deltagare från ca 100 länder under 6 dagar för att stötas och blötas, inspireras och umgås. Nästa möte hålls i Budva, Montenegro 2-8 mars. Självklart är Sverige på plats!

Vi gillar våra medlemmar och uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valberedning, vid platsbrist rangordnas ansökningarna bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valberedningen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning av kårortsrepresentanter.

På GA arbetar representanter för våra arbetsgrupper för att förbättra sina projekt och sprida dem till nya länder. Stora beslut som berör hela federationen tas och nästa års internationella styrelse väljs. I anslutning till mötestemat, som ännu inte har släppts, hålls även föreläsningar och andra roliga happenings. Allt detta blandas upp med det sociala programmet bestående av oslagbara fester (garanterat mångkulturella inslag) och möjligheter att lära känna folk från hela världen.

Avgift: Mötesavgiften är 400€, varav hälften betalas av IFMSA-Sweden. IFMSA-Sweden kommer att sponsra ytterligare delar av utvalda delegaters avgifter, utefter valgruppens rangordning. Resa till/från Montenegro bekostas av delegaten själv. Du kan läsa mer om mötet i detta Invitation Package.

Ansöker du genom att fylla i denna ansökan senast 5/11 kl 23:59!

För frågor om GA och internationellt engagemang, kontakta vpe @ ifmsa.se.