Home Internationellt General Assembly Ansökan till General Assembly March Meeting 2018

Ansökan till General Assembly March Meeting 2018

0
Ansökan till General Assembly March Meeting 2018

General Assembly (GA) är IFMSA:s största internationella mötesforum. Här möts deltagare från mer än 100 länder under en vecka för att utbyta erfarenheter, fatta beslut om IFMSA:s framtid, inspireras och umgås. Nästa möte hålls i Sahl Hasheesh, Egyptien den 1-7 mars. Temat för för detta assembly är ”Global epidemics and outbreaks”. Självklart är Sverige på plats!

Vi uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valberedning, vid platsbrist rangordnas ansökningarna bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valberedningen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning av kårortsrepresentanter.

På GA arbetar representanter för våra arbetsgrupper för att förbättra sina projekt och sprida dem till nya länder. Stora beslut som berör hela federationen tas och nästa års internationella styrelse väljs. I anslutning till mötestemat, hålls även föreläsningar och andra roliga happenings. Allt detta blandas upp med det sociala programmet bestående av oslagbara fester (garanterat mångkulturella inslag) och möjligheter att lära känna folk från hela världen.

Avgift: Mötesavgiften är 472.5€, varav 200€ betalas av IFMSA-Sweden. Resa till/från Egypten bekostas av delegaten själv.

Ansöker du genom att fylla i detta formulär: https://goo.gl/forms/SxFqddiYSVGR3Hes2

Sista dagen att söka är 1/11 kl: 23:59!

För frågor om GA och internationellt engagemang, kontakta [email protected]