Home Arbetsgrupper SCOPE/SCORE Ansökan öppen för klinik- och forskningsutbyten för 2020-2021

Ansökan öppen för klinik- och forskningsutbyten för 2020-2021

0
Ansökan öppen för klinik- och forskningsutbyten för 2020-2021

Från och med 15 september till och med 15 oktober 23.59 kan du söka om att få åka på klinik- eller forskningsutbyte med IFMSA-Sweden under 2020-2021. Klinikutbytena riktar sig till läkarstudenter som avslutat termin 5 terminen innan ditt utbyte börjar, medan forskningsutbyten kan sökas av alla läkarstudenter oavsett termin!

I år kan vi erbjuda ett 50-tal länder att åka till runt omkring i hela världen! Att åka på utbyte via IFMSA-Sweden ger dig erfarenhet av sjukvård eller forskning i andra delar av världen, nya vänner och gemenskaper, lärdomar om andra kulturer och en otroligt minnesvärd upplevelse! Totalt handlar det om 4 veckor där värdlandet ordnar med klinisk placering eller forskningsprojekt, boende och socialt program, och det ingår även ett mål mat om dagen. För detta betalar du 3000 kronor till IFMSA-Sweden, vilket är pengar som går direkt till vår utbytesverksamhet, för att kunna fortsätta ta emot utbytesstudenter hit till Sverige!

Allt om hur du söker utbyte, vad som krävs för de olika länderna, alla dokument du behöver fixa fram och betalning, finns på hemsidan under Klinik- och forskningsutbyten.

Så missa inte årets häftigaste möjlighet, sök ditt utbyte innan den 15 oktober 23.59 då ansökan stänger!

Nyttiga länkar

Länder du kan söka till och information om olika utbyten: 
Exchange Conditions: 
Övrigt: