Home Alla nyheter Ansökan öppen till EuRegMe 2020 i Litauen!

Ansökan öppen till EuRegMe 2020 i Litauen!

0
Ansökan öppen till EuRegMe 2020 i Litauen!

Nu har ansökan för IFMSA:s europeiska möte EuRegMe öppnat!Under EuRegMe träffas studenter från nästan alla europeiska länder för att diskuterar frågor som t ex global hälsa, utbytesverksamheten, flyktingpolitik, psykisk ohälsa, sexuell och reproduktiv hälsa och mänskliga rättigheter. Du som deltar får chansen att utbyta erfarenheter med studenter från Europa, lära dig mer om hur IFMSA fungerar och djupdyka i intressanta ämnen!

År 2020 hålls mötet i Vilnius, Litauen, den 23e-27e april med temaevent som berör “Health Workforce” och “Social Accountability in Health”. Här nedan kan du läsa mer om programmet.

Invitation Package

https://issuu.com/euregme2020/docs/euregme2020ip

Vi uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valgrupp, och rangordnas bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valgruppen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning mellan lokalorterna.

Information

Mötesavgiften är ca 175€/person och IFMSA-Sweden sponsrar ca 100€ per person. Resan står du för själv.

Deadline för ansökan är 15/12 23.59!

Vid frågor kring mötet eller ansökan, tveka inte att kontakta [email protected]

Om du ansöker till mötet godtar du att vi lagrar dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan och ditt deltagande på mötet. Hanteringen av personuppgifter sker i enlighet med GDPR och raderas efter mötet, har du frågor kring föreningens arbete med GDPR kan du kontakta [email protected]

Ansökningsformulär

Eller öppna formuläret i en ny flik.