Home Internationellt FINO Ansökan FINO 2019

Ansökan FINO 2019

0
Ansökan FINO 2019

Nu har äntligen ansökan för FINO 2019 öppnat!

FINO är IFMSAs nordiska mötesforum. Här möts deltagare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island under 4 dagar för att inspireras och umgås. Mötet hålls i år på Island, 31 okt till 3 nov. Temat för mötet är i år Global Action Against Cancer: Join the fight!

FINO är ett lite mindre möte med ca 10 deltagare från varje land, så det brukar kallas för ett lite mysigare möte! Har du inte tidigare deltagit på något internationellt möte än så är detta en bra mjukstart, men även mycket givande för mer erfarna medlemmar då det finns mycket tid att utbyta erfarenheter med medlemmar från våra grannländer!

Vi uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valgrupp, och rangordnas bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valgruppen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning mellan lokalorterna.

Mötesavgiften är 15.000 Isländska kronor (vilket motsvarar knappt 1200 svenska kr) och IFMSA-Sweden sponsrar en del av den avgiften, exakt summa beror på antalet delegater, men blir åtminstone 750 kr. Resa står delegaten själv för.

Pre-FINO

Island arrangerar också en social resa med mer fokus på turism och kul före mötet! Den är två dagar före mötet, dvs 29/10 och 30/10. För att de ska kunna börja göra preliminära bokningar till hotell vill de ha en uppskattning av hur många som vill åka på en sån resa – därför finns det en fråga om det också i anmälningsformuläret, men det är såklart inte en bindande ansökan.

Sammanfattning

När? 31-3 november
Var? Reykjavík, Island
Hur? Ansökningsformulär
Kostnad: Ca 1200 kr med avdrag på minst 750 kr i sponsring från IFMSA-Sweden, resa bekostas av delegaten
Mer information? Invitation Package
Sista ansökningsdag? 9 september 23.59

Vi ses på Island!
Vid frågor kring mötet eller ansökan, tveka inte att kontakta [email protected]