Home Internationellt General Assembly Ansökan till General Assembly August Meeting 2018

Ansökan till General Assembly August Meeting 2018

0
Ansökan till General Assembly August Meeting 2018

General Assembly (GA) är IFMSA:s största internationella mötesforum. Här möts deltagare från IFMSAs över 100 medlemsländer under en vecka för att utbyta erfarenheter, fatta beslut om IFMSA:s framtid, inspireras och umgås. Nästa möte hålls i Montreal, Canada 2-8 augusti. Temat för detta assembly är ”Health Beyond the Hospital”. Självklart är Sverige på plats!

Vi uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valgrupp, och rangordnas bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valgruppen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning mellan lokalorterna.

På GA arbetar representanter för våra arbetsgrupper med att förbättra sina projekt och sprida dem till nya länder. Stora beslut som berör hela federationen tas och nästa års internationella styrelse väljs. I enlighet med mötestemat hålls även föreläsningar och annat roligt. Allt detta varvas med det sociala programmet bestående av oslagbara fester (garanterat mångkulturella inslag) och möjligheter att lära känna folk från hela världen.

En behöver visum/eTA för att komma in i Canada. Det är ditt ansvar att kolla upp och fixa visum, men om du tror att du kommer att behöva söka visum för att åka på GA, kryssa i det på frågan längst ned i din ansökan för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Avgift: Mötesavgiften är 457,5€, varav avgiften delvis betalas av IFMSA-Sweden, totalt ca 280€ sponsras per delegat. Resa till/från Canada bekostas av delegaten själv.

Ansöker gör du genom att fylla i detta formulär: https://goo.gl/forms/LgxbNClviPiZ2xPH2

Deadline för ansökan är 24/3 kl 23:59!

För frågor om GA och internationellt engagemang, kontakta [email protected]