Home Internationellt General Assembly Ansökan till General Assembly, August Meeting 2019 i Taiwan

Ansökan till General Assembly, August Meeting 2019 i Taiwan

0
Ansökan till General Assembly, August Meeting 2019 i Taiwan

General Assembly (GA) är IFMSA:s största internationella mötesforum. Här möts deltagare från IFMSA:s 133 medlemsorganisationer under en vecka för att utbyta erfarenheter, fatta beslut om IFMSA:s framtid, inspireras och umgås. Nästa möte hålls i Taipei, Taiwan 1-7 augusti. Självklart är Sverige på plats!

Vi uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valgrupp, och rangordnas bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valgruppen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning mellan lokalorterna.

På GA arbetar representanter för våra arbetsgrupper med att förbättra sina projekt och sprida dem till nya länder. Stora beslut som berör hela federationen tas och nästa års internationella styrelse väljs. I enlighet med mötestemat hålls även föreläsningar och annat roligt. Allt detta varvas med det sociala programmet bestående av oslagbara fester (garanterat mångkulturella inslag) och möjligheter att lära känna folk från hela världen.

Med svenskt pass så ska det inte behövas visum till Taiwan, om du har någon annan nationalitet så kan det behövas. Det är ditt ansvar att kolla upp och fixa visum, men om du tror att du kommer att behöva söka visum för att åka på GA, kryssa i det på frågan längst ned i din ansökan för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Avgift: Mötesavgiften är 425 €, varav avgiften delvis betalas av IFMSA-Sweden, ca 200 € sponsras per delegat. Resa till/från Taiwan bekostas av delegaten själv.

Ansökan hittar du här: https://forms.gle/ZexCe3oY39mQCpeo9
Deadline för ansökan är 4/4 kl 23:59!

För frågor om GA och internationellt engagemang, kontakta [email protected]