Home Alla nyheter Dags för Nationell Helg – Uppsala 13-15 maj!

Dags för Nationell Helg – Uppsala 13-15 maj!

0

Välkommen på Nationell Helg (NH) i Uppsala den 13-15 Maj!

Är du helt ny inom föreningen? Har du lite koll på IFMSA och vill lära känna oss lite mer? Eller har du kanske längtat till nästa NH efter senaste gången i Umeå? DÅ ska du anmäla dig till IFMSA Swedens roligaste helg!

Här får du träffa på massa nya människor från landets alla hörn och deltar i föreläsningar, workshops, och sessions inom IFMSA Swedens olika arbetsgrupper*. Årets tema är “Vår hälsa brinner” som uppmärksammar om klimatkrisens effekt på hälsan, och som tillägg kommer vi även att bjuda in diverse aktörer till ett panelsamtal i ämnet. IFMSA Uppsala är fullt igång och planerar alla spännande aktiviteter, allt från sociala aktiviteter på fredagen, till sittning på lördag och som alltid härlig mat och boende!

Så vad behöver DU göra? Anmälan är ÖPPEN! Du måste vara medlem för att kunna anmäla dig, det gör du enkelt och gratis på ifmsa.se/medlem! Anmälan stänger söndagen den 17:e April kl. 23:59. Peppa alla dina vänner till dess! Klicka här för länk till anmälan!

Helgen håller på från kl. 17:00 på fredagen till ca kl. 14:00 på söndagen. Deltagaravgiften är 250 kr, som inkluderar boende, mat, aktiviteter och sociala evenemangen. Du kan efter evenemanget söka resebidrag för biljetten från din lokalort till Uppsala. Riktlinjer för maxersättning kan du hitta här: https://drive.google.com/file/d/18IKZJvsBUnkrNNZwV7Soua4eUM3TFPZD/view

Har du några funderingar eller frågor? Kontakta då [email protected]

Super välkomna till Uppsala!

/IFMSA Sweden och IFMSA Uppsala