Home Alla nyheter Delta i IFMSA-Swedens delegation till Almedalsveckan (28/6-1/7) 2023

Delta i IFMSA-Swedens delegation till Almedalsveckan (28/6-1/7) 2023

0

[DL 20/4] Sök till IFMSA-Swedens delegation till Almedalsveckan 2023 ☀️

I sommar, 28e juni-1 juli, kommer IFMSA-Sweden skicka en delegation till Almedalsveckan på Gotland! Woop Wooop! Vi åker dit med syftet att utöka vår externa representation och skapa kontakter. Eventuellt kommer vi att hålla i ett evenemang, mer info om detta kommer.

Alla är varmt välkomna att söka. Det är meriterande att ha god kännedom om IFMSA-Sweden som organisation. Gillar du att prata med folk, fota och skriva? Stort pluspoäng!

Vad sker under Almedalsveckan?
Almedalsveckan är fylld av spännande workshops, panelsamtal och föreläsningar, och vi kommer bestämma gemensamt vilka som är mest relevanta för oss att delta i.

Kostnad?
Vi anser att det är viktigt att göra deltagandet i Almedalen så tillgängligt som möjligt och kommer därav att sponsra delegater genom att delvis täcka resekostnader, boendekostnader och matkostnader (preliminärt max 1500 kr för resa samt 100 kr per dag för mat).

🔺 Om du har frågor eller tankar gällande vad IFMSA-Sweden bör fokusera på under veckan är du varmt välkommen att höra av dig till Rachel Coleman på [email protected].

Ansökan och mer information hittar du här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSct9kTYO-492V9U9FaqmWVpRyTqjvVrJWv1006yO2rYcN9X1Q/viewform