Home Internationellt FINO Förlängd deadline: Head of OC, FINO 2017

Förlängd deadline: Head of OC, FINO 2017

0
Förlängd deadline: Head of OC, FINO 2017

Head of OC – FINO Call

Deadlinen att ansökan till posten som Head of Organising Committee är förlängd till den 9 januari. Passa på att sök, gammal som ny!

FINO är IFMSA:s nordiska möte. Här möts ca 50 deltagare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island under 4 dagar för att stötas och blötas, inspireras och umgås. Under mötet sker utbildande aktiviteter runt mötets temat, tillfällen för att lära av varandra och självklart även ett späckat socialt program!

Under nästa år så är det Sveriges tur att arrangera mötet, som kommer att hållas i början av november 2017. Under 2017 kommer en Organising Committee (OC) arbeta för att planera och arrangera mötet. Det kommer vara en oförglömligt rolig och lärorik upplevelse!

IFMSA-Sweden utlyser nu därför två poster som Head of OC. Som Head of OC har du översikten för arbetet med mötet, koordinerar OC:s arbete och har det övergripande ansvaret för att allting flyter på som det ska, i samarbete med IFMSA-Swedens vice ordförande. Du får chansen att utveckla din förmåga till organisation och ledarskap, samtidigt som du får lära dig mer om hur IFMSA fungerar och vad som händer i de nordiska föreningarna.

Ansökan till posten:

Du ansöker till posten här, senast 4 januari.

Urvalet göras av en valgrupp bestående av ordförande, VPE, ordförande-elect samt VPE-elect. Ansökan för resterande OC poster kommer ut senare i januari!

För inspiration och information kan du även läsa ett blogginlägg från Julia från årets delegation till FINO.

Du kan även läsa rapporter från tidigare möten, FINO 2014 och FINO 2015.