Home Alla nyheter Fyllnadsval till den nationella styrelsen

Fyllnadsval till den nationella styrelsen

0

Kära medlemmar! 

Nu öppnar fyllnadsval till tre spännande poster i den nationella styrelsen; Nationellt ansvarig för kapacitetsbyggnad, Vice-ordförande för internationella frågor och Utbytesansvarig för inkommande forskarstudenter. 

Ansökan är öppen för alla medlemmar! Erfarenhet av lokalt engagemang och föreningsarbete är meriterande. Givetvis går det bra att söka flera poster. Vi önskar i sådant fall en ansökan per post.

Ansökan hittar du här

Ansökningsperioden är öppen fram till 18 april kl 23:59. Efter att valet är avslutat meddelas du oavsett med besked om resultat. Blir du vald kommer du efter en överlämningsperiod vara redo att sätta igång redan nu under våren!  Ni kan givetvis söka flera poster. Vi önskar i sådant fall en ansökan per post. 

Nedan följer en kort beskrivning av posterna; 

Nationellt ansvarig för kapacitetsbyggnad (NOC): För dig som brinner för vidareutveckling! När någon efterfrågar en training har du koll på vilka trainers vi har, samt vad som kan erbjudas. Du stimulerar även till nya trainings, och underlättar för medlemmar att själva utbilda sig. Att själv vara trainer är meriterande.

Nationell utbytesansvarig för inkommande forskarstudenter (NORE-in): NORE-in ansvarar för IFMSA-Swedens kontakt med utländska utbytesstudenter som planerar utbyte här i Sverige och våra utbytesanssvariga på lokalorterna. En väldigt stimulerande post där du lär dig mycket om andra kulturer och har kontakt med många människor! Du arbetar i ett team tillsammans med utbytesgruppen, där ni tillsammans utvecklar Sveriges utbytesverksamhet framåt. I denna roll får du möjlighet att hjälpa till att forma våra pre-departure trainings, fadderverksamheten och mycket mer. 

Vice-ordförande för internationella frågor (VPIA): Brinner du för internationellt samarbete? Då är denna post perfekt för dig! VPIA ansvarar för IFMSA-Swedens kontakt och samarbete med övriga medlemsorganisationer i den internationella IFMSA-federationen. Hen leder även vårt deltagande i plenum under internationella möten. Tidigare deltaganden på GA, EuRegMe och FINO är meriterande. 

Vid frågor eller nominering av kandidater, tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]

Välkommen med din ansökan! 

Hälsningar,

Valberedningen 2021 – Sara och Matilda