Home Alla nyheter Fyllnadsval till nationella styrelsen för IFMSA-Sweden 2022

Fyllnadsval till nationella styrelsen för IFMSA-Sweden 2022

0
Fyllnadsval till nationella styrelsen för IFMSA-Sweden 2022

Nu är det dags att söka in till styrelsen för en av Sveriges största studentföreningar, International Federation of Medical Students’ Associations-Sweden (IFMSA-Sweden). Alla medlemmar är välkomna att söka fram till och med den 21 december 2021 kl 23:59 (svensk tid). Intervjuer sker fortlöpande fram till den 30e december. Valet hålls därefter vecka 3.

Efter att ha granskat de ansökningar som kom in vid första utlysandet av samtliga styrelseposter fann vi att vi vill utlysa några av styrelseposterna igen. De posterna som det gäller är NEO-out, Medieansvarig (1 post), Verksamhetsrevisor (2 poster) och Valberedning (1 post). Du är välkommen att söka någon av dessa poster oavsett om du redan har skickat in en annan ansökan eller ej.

Notera att ytterligare en funktionärspost som Medieansvarig utlyses i år. Det innebär ett samarbete mellan 2 personer som sitter på samma post.

Här hittar ni ansökningsformuläret. Beskrivning av de olika posterna hittar ni här. Ni kan givetvis söka flera poster. Vi önskar i sådant fall en ansökan per post.

Önskar ni nominera en kandidat så skicka ett mail till [email protected] med dennes namn, kontaktuppgifter (telefon, e-post och ev. Skype-konto) samt tilltänkt post.

Välkommen med din ansökan!

Hälsningar,
Valberedningen 2022 – Sara Ebadi