Home Alla nyheter IFMSA-Swedens halvdigitala NATIONELLA HELG 2022!

IFMSA-Swedens halvdigitala NATIONELLA HELG 2022!

0
[Anmälan, öppen 14/1 – 5/2: KLICKA HÄR! ]
Varmt välkommen på halvdigital Nationell Helg!
Nationell Helg (NH) är IFMSA-Swedens gemensamma evenemang för alla medlemmar. Varje år arrangerar vi tre nationella helger, en på hösten och två på våren, hos någon av våra sju lokalorter.
Rådande läge gör att vi inte kan träffas som planerat i Uppsala – istället blir NH “halvdigitalt” under en dag! Det innebär att din lokalort kommer att ordna aktiviteter på plats utifrån restriktioner, och i programmet kommer det sedan ingå några gemensamma, digitala moment. På schemat står workshop, föreläsning, lokalortstimme och sociala aktiviteter. Fullmäktige med årsmöte kommer att hållas på söndagen där en representant per lokalort för medlemmarnas talan.
Mer info om schema och logistiska detaljer kommer från din lokalort när evenemanget närmar sig. Mat och fika ingår vid anmälan och aktivt deltagande, ingen deltagaravgift kommer tas ut.
IFMSA-Uppsala hälsar att de laddar om för att bjuda in till en ordentlig och efterlängtad Nationell Helg i maj – tills dess får vi göra som vi alltid gör, det bästa av situationen, och ses enligt de förutsättningar som läget medför. Skulle några frågor dyka upp så mejla till [email protected] Ses på NH!