Home Alla nyheter Interim-val till IFMSA-Swedens styrelse!

Interim-val till IFMSA-Swedens styrelse!

0
Kära medlemmar,
Intresserar du dig för frågor inom global hälsa? Brinner du för IFMSA och är full av idéer för hur organisationen kan fortsätta utvecklas? Då kan det vara precis dig vi söker!
Vi öppnar nu upp för val för fyra spännande poster i IFMSA-Swedens styrelse 2022/2023. Detta är ett interim-val vilket betyder att styrelsen kommer att välja en individ (ganska omgående efter ansökan stänger) som får arbeta på positionen tills Fullmäktige i oktober kan ta beslut om vem de anser mest lämplig av kandidaterna som sökt.
Vilka poster kan man söka?
Nationellt ansvarig för reproduktiv hälsa och rättigheter (NORA) – Interim
Nationellt ansvarig för folkhälsa (NPO) – Interim
Nationellt ansvarig för inkommande forskarstudenter (NORE-in) – Interim
Nationellt ansvarig för inkommande praktikstudenter (NEO-in) – Interim
Här följer beskrivningar för varje post: https://docs.google.com/…/1ZacUoAPpBjQyBj6T…/edit
Vid frågor om posterna, maila gärna [email protected]. Mandaten gäller minst fram till 28/10 där FUM beslutar om eventuellt förlängning resterande av detta verksamhetsår, dvs fram till mars 2023.
Ansökningsprocessen
Ansökningsformuär hittar du här: https://forms.gle/t2mLmcXXUdtycenS6
Tidigare erfarenhet inom respektive arbetsgrupp och tidigare engagemang inom IFMSA är meriterande. Vi tar emot ansökningar till och med den 28 augusti och meddelar resultat till samtliga kandiderade kort därefter. Blir du vald, kommer du få en överlämning och inbjudan till styrelsens höstkickoff, vilket äger rum 2-4 september i Stockholm.
Välkommen med din ansökan!
Hälsningar,
Styrelsen för IFMSA-Sweden