Home Internationellt

Internationellt

IFMSA-Sweden är en av drygt 100 medlemsorganisationer i International Federation of Medical Students Associations. Genom vårt medlemskap är vi en del av den 1,3 million stora gemenskapen av läkarstudenter som aktivt engagerar sig för mänskliga rättigheter, internationella utbyten, folkhälsa och global hälsan, samt medicinsk utbildning.

Som svensk medlem står världen öppen för dig. Du kan delta genom att åka på utbyte med oss, men det finns ännu fler möjligheter. Vi delar regelbundet möjligheter till att delta på internationella konferenser, läger och anda möjligheter i andra nationella föreningar. IFMSA-Sweden skickar också delegationer till flera internationella och regionella möten varje år, framför allt federationens General Assemblies, den Europeiska regionens årliga möte EuRegMe samt vårt Nordiska samarbetsorgan FINO.

Om du brinner för internationellt samarbete och engagemang har du hittat rätt! Du får uppdateringar om den internationella verksamheten genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev och följa oss på Facebook. Vi försöker dessutom twittra från de internationella event där vi deltar.
Vill du ha stenkoll på vad som händer internationellt, rekommenderar vi att du skriver upp dig på någon eller flera av de internationella maillistorna via yahoogroups, genom att skicka ett tomt mail till ”ifmsa-[mailistan][email protected]”:

Du är också välkommen att kontakta vår Vice President of External Affairs på [email protected] om du vill ha mer information.

EuRegMe 2015
EuRegMe 2015