Linköping

Välkommen till IFMSA Linköping! International Federation of Medical Students Associations (IFMSA) är en internationell förening med 1,3 miljoner medlemmar, framförallt läkarstudenter, som arbetar med mänskliga rättigheter och fred, global hälsa, folkhälsa och reproduktiv hälsa samt internationella läkarstudentutbyten. Du är välkommen att engagera dig på alla nivåer, från månatliga fika-deltagare till blivande ordförande!

Möjligheter

Här hittar du fantastiska möjligheter att utvecklas professionellt genom att engagera dig lokalt eller internationellt! Vi utlovar en häftig möjlighet att uppleva världen, förändra samhället lokalt och förvärva fantastiska förmågor för din framtida karriär; att skriva International Federation of Medical Students Associations på CV:t är bara en bonus. Just nu letar vi efter Dig som vill vara med och starta upp projekt, eller varför inte engagera dig i de projekt som redan finns? Lär känna andra medlemmar, bredda ditt kontaktnätverk, upplev gemenskapen och bli en del av oss redan idag!

Engagemang

Som student har du en grym chans att engagera dig i flertalet extracurricular activities! IFMSA uppmuntrar verkligen att man vågar engagera sig i kårlivet, och visst kommer det att boosta dina framtidsutsikter! Vi är alla studenter och vi vet hur din situation som student ser ut, därför ser vi till att anpassa vårt engagemang efter studiebörda och personligt liv, we promise! Du kan alltid vända dig till Ordförande Leo Brandt för frågor, råd och stöd.

Kontakt
linkoping@ifmsa.se