Home Alla nyheter Masterclass påverkansarbete 2022

Masterclass påverkansarbete 2022

0

Ansökan till IFMSA-Swedens Masterclass om Påverkansarbete, 26-27e November 2022

Är du intresserad av att lära dig mer om påverkansarbete? Vill du inspireras och utveckla ditt ideella engagemang? Är du intresserad av att lyssna på föreläsningar av makthavare och aktivister?

Missa då inte IFMSA-Swedens masterclass 2022! Ansök senast 16/10 kl 23.59.

 

Detta är en ansökan till IFMSA-Swedens masterclass om påverkansarbete. Denna masterclass syftar till att ge intresserade medlemmar en chans att utveckla och fördjupa sitt ideella engagemang genom workshops och föreläsningar med erfarna inom politik, civilsamhället, läkarkåren och internationellt påverkansarbete. Listan på föreläsare och faciliterare under helgen kommer att delges senare – vi kan dock lova att det är välkända namn. Målet med denna masterclass är att du som deltagare ska lämna helgen med inspiration, ny kunskap och konkreta verktyg att jobba med som ideellt engagerad.

Masterclassen kommer äga rum 26-27e November 2022, i SLFs lokaler i centrala Stockholm. Boende i nära anslutning kommer att ordnas för de som behöver, med möjlighet att gå eller åka kollektivt till masterclassens lokaler. Det finns möjlighet att ansöka om reseersättning i efterhand om du bor i en annan stad.

I deltagande ingår:
– Boende med frukost.
– Måltider inklusive fika.
– Workshops och föreläsningar under Lördag och Söndag.

Deltagande med boende båda nätterna kostar 250 kr, boende endast en av nätterna 200 kr utan boende 100 kr. Avgiften betalas i samband med att du får din plats bekräftad. Observera att det endast finns plats för 30 deltagare, varför en god (men sammanfattad) motivering i ansökan kan öka dina chanser! Deltagande i denna masterclass är meriterande för fortsatt engagemang inom IFMSA-Sweden. Det går även att få ett intyg på deltagandet i efterhand.

Ansök här!

Vid frågor kontakta Clara Brune på [email protected]