Home Alla nyheter Medlemsmöjligheter v.13

Medlemsmöjligheter v.13

0

You4Health

Vill du vara med och utveckla en internetbaserad lärplattform för prevention av substansbruk och skadligt alkoholbruk? You4Health är en partnerorganisation till Erasmus+ som nu söker medlemmar 18-29 år som vill vara del av en rådgivande grupp till projektet. I uppdraget ingår en training i Bryssel i maj/juni med betalda omkostnader. Intresserad? Mejla [email protected] för mer info! Sista ansökningsdatum 5 april.

 

Global climate and health alliance (GCHA)

Vill du vara med och diskutera klimatet med vårdpersonal som arbetar mot miljö- och klimatutmaningar internationellt? Kontakta [email protected] om du är intresserad av att delta eller har frågor. Diskussionen sker på zoom den 12e April kl 15-17! Om du vill läsa på om GCHA hittar du deras hemsida här och deras ståndpunkter i frågorna som kommer diskuteras här.

Om du är intresserad av klimat och hälsa och vill engagera dig i IFMSA-Swedens kampanj Vår Hälsa Brinner, ansök till kampanjgruppen här!

 

Delta i webbinarium om “Gender-responsive recovery from COVID-19 in Europe”

Den 31a Mars håller Women in Global Health (WGH) i ett seminarium om ojämlikhet och samhällets återhämtning efter pandemin. Se mer info samt anmäl dig här, och maila [email protected] vid frågor!

 

AMEE Student Task Force

Nu finns möjligheten att söka till en internationell arbetsgrupp av studenter till världen största konferens för utbildning inom medicin och hälsa, AMEE! Konferensen hålls i Lyon, Frankrike 27-31 augusti och i uppdraget som del av Student Task Force ingår att delta i och assistera med några praktiska uppgifter under konferensen. Boende, mat och del av resekostnaden sponsras. Sista ansökningsdatum 9 april. För mer info mejla [email protected]