Home Sverige Göteborg Nationell Helg i Göteborg 13-15 maj

Nationell Helg i Göteborg 13-15 maj

0
Nationell Helg i Göteborg 13-15 maj

assner-harbour_of_gothenburg

IFMSA står för International Federation of Medical Students’ Associations, är världens största studentorganisation för läkar- och vårdstudenter och finns i över 120 länder. IFMSA jobbar med många olika projekt framför allt med mänskliga rättigheter, folkhälsa, sexuell hälsa och utbytesresor.

Varje år anordnas nationella helger där IFMSA-medlemmar får träffas, utbildas och utbyta idéer. I vår kommer den nationella helgen äga rum i vackra Göteborg 13-15 maj, det kommer bli så himla kul! Anmälan stänger 1 maj – däremot blir arrangörerna glada om vi anmäler oss snabbt och inte väntar till sista dagen 😉

Så här gör ni:

  1. Logga in på www.ifmsa.se/medlem.
  2. Under fliken “Anmälan” Hittar du “NH Göteborg 2016”. Fyll i formulär.
  3. Betala in din anmälningsavgift på 100/250 kr till Plusgiro: 70 20 86-0 (Nordea), kontoinnehavare: IFMSA-Göteborg. OBS! Märk betalning med namn, så vi vet vem som betalat.
  4. Klar!
  5. Genvägwww.ifmsa.se/medlem/nh

TIDSPLAN

Detaljschema släpps ett par veckor innan helgen, men för att underlätta bokning av resor har vi start- och sluttid redan nu.

Helgen börjar med middag & registrering 20:00 på Villan, adress Högaåsplatsen 6, 412 56 Göteborg. Karta från Göteborg C kommer så småningom, men räkna med ca 25 min.

Helgen slutar senast 15:00 på söndag. Denna sluttid KAN ändras en aning, men det blir inte senare än så.

RESEERSÄTTNING

That’s right, i år är alla som deltar under helgen berättigade till reseersättning. Den varierar mellan 600 och 2.000 kr beroende på vilken ort en reser från. Detaljerad maxersättningslista, blankett och tillvägagångssätt hittar ni på hemsidan. Se nu till att spara kvitton på era resor så ni inte går miste om det här!

Så här hittar ni blanketten och information:

  1. Gå in på www.ifmsa.se/medlem och logga in.
  2. Under fliken “Dokument” hittar du “Medlemsdokument”.
  3. Klicka på Ekonomi –> Reseersättning.
  4. Klar!

Vi ses 13-15 maj!

Följ info på Facebook.

 

Bild: Harbour of Gothenburg © Göran Assner @ imagebank.sweden.se