Home Alla nyheter Nationell Helg i Stockholm

Nationell Helg i Stockholm

0

⭐ Välkommen på Nationell Helg (NH) i Stockholm den 24-26 Februari! ⭐

Äntligen är det dags igen för IFMSA Swedens roligaste helg. Här får du träffa IFMSAre från alla våra sju lokalorter och delta i diverse interaktiva workshops inom IFMSA Swedens fem olika arbetsgrupper inom utbyten, folkhälsa, mänskliga rättigheter samt sexuell & reproduktiv hälsa!

🏥 Temat är Sjukvård & Hälsa – med syftet att uppmärksamma om sjukvården och framför allt om personerna som involveras inom denna, såsom patienter och personal. Flera intressanta föreläsningar och workshops med externa parters och IFMSAre kommer att bjudas på!

📣 Utöver detta har vi också årsmötet, alltså Fullmäktige (FUM) där vi går igenom verksamheten för tidigare verksamhetsår och vilka mål vi ska ha för kommande året. Du som medlem kan vara med och påverka! Mycket spännande! Vi passar även på att tacka av nationella styrelsen för 2022 som kliver av och välkomnar nya styrelsen för 2023.

Var? I Stockholm!
När? fredag 24 februari kl. 18.00 till söndag 26 februari kl. 15.00
Kostnad? 250kr/pers (inkluderar boende, mat, sittning, programaktiviteter). Reseersättning kan du söka från din lokalort efter eventet. Riktlinjer för reseersättning kan du läsa HÄR.

Alla medlemmar, såväl helt nya och nyfikna som riktigt rutinerade, från alla olika lokalorter och projekt är välkomna att anmäla sig! Kom ihåg att registrera dig om på nytt för 2023! Nytt år = nytt medlemskap!

Alright, så vad behöver JAG göra för att komma med?

  1. BLI MEDLEM om du inte har gjort det än i år!
  2. Anmäl dig i FORMULÄRET senast den 27/1 kl. 23:59!
  3. Invänta mail från oss om du fått plats, där mer information och instruktioner kring betalning ges!

OBS! Vi har begränsat antal platser, så se till att säkra din plats på denna spännande möjlighet! Tveka inte att höra av dig till [email protected] vid frågor eller funderingar.

Varmt välkomna till Stockholm!