Home Sverige Linköping NH Linköping och Agenda 2030

NH Linköping och Agenda 2030

0
NH Linköping och Agenda 2030

NH Linköping presenterar: Framtiden vi vill ha – Agenda 2030 och vår hälsa

Mina damer och herrar och alla däremellan! Det har blivit dags för det ni väntat på hela sommaren… *trumvirvel*… Nationell Helg med IFMSA!

Höstens NH-helg kommer att gå av stapeln i Linköping, den 14-16 oktober. Förbered er på ett fullspäckat schema, där IFMSA:s medlemmar från hela landet träffas för att utbildas i och byta idéer kring mänskliga rättigheter och folkhälsa. Dessutom vankas det sittning på Kollektiveriet och en massa andra sociala aktiviteter!

Facebookfb/events/299655140394456/

Uppdatering 2016-09-12: Nu har vi gått in i kaklet vad gäller deltagarantal, och har därför stängt anmälan samt skickat ut en anmälningsbekräftelse till alla som fått en plats. Kul att det är fullt, men mindre kul att stå utanför! Vill därför be er fasta på följande tidpunkter: 18:e september och 30:e september släpper vi de restplatser vi fått, det kommer vara först till kvarn som gäller även då. Har du några frågor får du gärna höra av dig till vpi @ ifmsa.se eller linkoping @ ifmsa.se (eller som de flesta av oss gör, skriva i kommentar på Facebook).

Anmälan

Kostnad och betalning

  • 100 kr som förstagångsdeltagare, annars 250 kr
  • Kontonummer 81695-9734 994 693 (IFMSA Linköping)
  • Märk din betalning med för- och efternamn!

Detta ingår i totalkostnaden

  • Kost och logi från fredag kväll (14:e) till söndag lunch (16:e)
  • Lyssna till föreläsare (Tobias Alfvén och Märit Halmin, m.fl.)
  • Deltaga i workshops med temat Global hälsa: Agenda 2030
  • Sittning på Kollektivet
  • En uppsjö av sociala aktiviteter
  • Reseersättning till och från Linköping

OBS!

Ni hjältar som anmält att jobba inför och under helgen måste också fylla i formuläret. Detta för att ni ska kunna deltaga i aktiviteterna när ni inte jobbar.

Föreläsare

Märit Halmin

Anestesi- och intensivvårdsläkare på Danderyds sjukhus. Medverkar i Ronden Podcast och har bl.a. åkt ut på uppdrag i Jemen för Läkare Utan Gränser. Märit kommer föreläsa om vikten av att engagera sig i sin omvärld.

Tobias Alfvén

Leg läkare, med dr, rådgivare, UNAIDS (FN:s ­program för HIV/aids), samt ordförande i SLS kommitté för Global Hälsa. Tobias kommer föreläsa om vad Agenda 2030 egentligen innebär, varför det startades och hur dagens medicinstuderande har möjligheter att påverka framtidens sjukvård.

IFMSA Linköping genom Rebecka Vahlgren, Emma Fagerstedt och Leo Brandt