Home Norr

Norr

Engagera dig

Att vara läkarstudent innebär många utmaningar. Tiden är knapp och ibland är arbetsbördan tung. För många kan det bli en utmaning att inte tappa fokus på världen utanför studierna. Vi är en samling studenter som vill göra skillnad i världen, påverka vår omgivning och ge den en skjuts i rätt riktning. Vi upprörs över orättvisor och vill sprida kunskap där okunskap skapar problem.

Projekt

Inom föreningen finns stora möjligheter att anpassa sitt engagemang efter intresse, tid och ambition. Här finns rum för punktinsatser, regelbundna uppdrag och egna idéer – både i Umeå, Sverige och världen. Arbetet inom IFMSA är uppdelat i olika arbetsgrupper, och du kan läsa mer om de olika projekten som drivs på arbetsgruppernas sidor.

Medlemskap

Genom att registrera dig som medlem i IFMSA-Sweden kan du prenumerera på nyhetsutskick från de olika arbetsgrupperna och projekten och på så vis enkelt hålla dig à jour med verksamheterna. Ditt medlemskap stödjer även IFMSA-Swedens verksamhet, det är gratis och tar bara några minuter. Klicka på ”Bli medlem” högst upp i högra hörnet för att komma igång.

[tdm_block_button button_size=”tdm-btn-lg” button_url=”https://www.facebook.com/IFMSANorr/” button_icon=”tdc-font-fa tdc-font-fa-facebook-f” button_icon_size=”large” button_icon_position=”icon-before” button_text=”Facebook” tds_button1-background_color=”#1e73be” tdc_css=”eyJhbGwiOnsiY29udGVudC1oLWFsaWduIjoiY29udGVudC1ob3Jpei1jZW50ZXIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ button_open_in_new_window=”yes”]