Home Arbetsgrupper SCORP SCORP Camp söker Faddrar och Meal Coordinator

SCORP Camp söker Faddrar och Meal Coordinator

0
SCORP Camp söker Faddrar och Meal Coordinator

poster_01

SCORP-Camp söker matfadder!

Är DU personen som fastnar i köket på festen? Som sätter en ära i att bjuda hem på middag? Då har du chansen att bjuda hela världen på en femdagarsfest i sommar!

SCORP Camp söker en matfadder till konferensen som kommer att locka 80 människorättskämpar och läkarstudenter till Barnens Ö 23-28 augusti. Vi är redan 25 personer som arbetar med konferensen och du kan hoppa rakt in i världens mysigaste gäng.

Som matfadder planerar du rätter i förtid samt koordinerar ett team, för att försäkra dig om att vi alla får mat på bestämda tider. Till din hjälp har du utöver oss i arrangörsgruppen ett gäng glada volontärer.

Sök senast 30 juni (kl 23.59).

För vidare information, kontakta Hana och Anna på [email protected]

poster_02

SCORP Camp söker faddrar

Vi söker just nu glada och trevliga faddrar till sommarens roligaste event.

Vad är SCORP Camp?

En konferens som kommer att locka 80 människorättskämpar och läkarstudenter från världens alla hörn till Barnens Ö där vi under fem dagar kommer att diskutera, dela erfarenheter och kunskap om mänskliga rättigheter och sjukvård.

Vad förväntas du göra som volontär på SCORP Camp?

Arbetsuppgifter kan innebära allt ifrån matlagning och baka fikabröd till att styra upp brännbollsspel, se till att bastun är i gång, assistera där det behövs eller att helt enkelt bara umgås med människor från världen över. Dagen är indelad i tre pass och du arbetar max ett pass per dag, därefter har du fritid och får delta på alla aktiviteter som anordnas. Vi vill helst att du ska kunna vara med hela perioden men kan du inte det och ändå vill hjälpa till specificera då datum i din ansökan.

Vad får du?

En unik möjlighet att träffa studenter från världens alla hörn. Om du inte har råd eller tid att resa jorden runt, ta då tillfället i akt att vara med när vi samlar världen i Stockholm. Boende och mat erbjuds, samt en dags sightseeing i Stockholm.

Tid och plats

SCORP Camp kommer att äga rum 23-28 augusti på Barnens Ö i Stockholms skärgård.

Även post-SCORP Camp söker faddrar!

Vad är post-SCORP?

Under tre intensiva kommer en mindre andel (ca 35) av deltagarna att under tre dagar njuta av Stockholm. Detta innebär allt från att besöka ’Ice Bar’ till att flanera bland Skansens sevärdheter!

Vad förväntas av dig som fadder under Post-SCORP?

Engagemang! Då studenter från världens alla hörn (nåja, nästan i alla fall) har kommit till Stockholm kommer vi som är ansvariga se till att de får en oförglömlig upplevelse. Detta genom att dels anordna roliga aktiviteter, men även bjuda på oss själva och se till alla deltagare trivs. Här krävs det att som fadder kunna ställa upp och verkligen se till att få en juste gruppdynamik och socialisera med alla.

Nåväl, en del konkret hjälp kommer också krävas. Detta inkluderar allt ifrån att hjälpa till med frukosten tidigt på morgonen till att vägleda gruppen igenom Stockholms alla äventyr. Men återigen, medan det konkreta är givetvis viktigt att genomföra, så söker vi faddrar som är beredda att göra det lilla extra för dem som kommer till Stockholm. Och på så vis få tillbaka minst lika mycket från deltagarna!

Vad får du?

Du om finner det givande att umgås med engagerade människor som brinner för mänskliga rättigheter har hittat helt rätt! Du kommer nämligen att under lättsamma förhållanden kunna knyta kontakter med personer som jobbar med de stora frågorna i sina respektive länder. Detta är något unikt och som definitivt kommer att ge dig perspektiv på livet. Sist men inte miinst kommer du ha tre spännande dagar i Stockholm som utan tvivel kommer ge dig oförglömliga minnen.

Tid och plats

Post-SCORP Camp kommer att äga rum 28-30 augusti i Stockholm.

 

Låter det spännande och du vill vara med?

Fyll då i denna ansökan så kontaktar vi dig därefter.