Skåne

International Federation of Medical Students Association är en ideell organisation för vårdstudenter som arbetar med humanitära frågor och internationell förståelse. Vi i Skåne kommer från olika terminer och program och jobbar för att du som vårdstudent ska få möjligheten att ägna dig åt det område just du tycker om, vare sig det är internationella volontärarbeten och utbyten, folkhälsan i vårt eget land eller bara din egen fortbildning. Du hittar mer om våra individuella projekt här nedanför.

Engagera dig

En fin sak med föreningen är att vi alla är studenter och har själva suttit med samma tentaångest (och kanske tenta!) som du själv, så mycket verksamhet är därför anpassad till studier och andra intressen – Icke ansvarskrävande punktinsatser finns det alltså gott om! Med det sagt är det ändå väldigt lätt att hitta ett stabilare uppdrag och de möjligheter det för med sig. Dyk upp på en mysföreläsning eller åk iväg iväg på en global konferens – ditt eget engagemang bestämmer var du lägger ribban!

Medlemskap

Medlemskap är gratis, och skaffas genom att skapa ett användarkonto här på ifmsa.se. Tacksamt för att prenumerera på nyhetsutskick från den arbetsgrupp man vill veta mer om och på så sätt hålla sig ajour med verksamheterna. Trivialt måhända, men ett medlemskap är det enklaste sättet att visa sitt stöd för föreningen på – Vill du veta mer om vad vi gör på våra möten, workshops och utryckningar eller resor är det bara att hänga på den grupp du är intresserad av. Kontaktinfo finns nedanför.