Home Skåne

Skåne

IFMSA är en ideell organisation för vårdstudenter som arbetar med humanitära frågor och internationell förståelse. Vi i IFMSA Skåne kommer från olika terminer och program och pluggar i Lund, Malmö och Helsingborg. Som aktiv inom IFMSA Skåne har du möjlighet att delta i internationella konferenser, åka på utbyten i andra länder och delta i lokala projekt som bland annat nalledoktor eller sexualupplysare. Vi arbetar för att bredda perspektivet på medicin, genom att inkorporera humanitära aspekter, globala aspekter och konkreta möjligheter att bidra till kunskapsutbyten genom våra olika projekt. Mer information om våra projekt och vår styrelse finns under flikarna vid sidan.

En fin sak med föreningen är att vi alla är studenter och har själva suttit med samma tentaångest (och kanske tenta!) som du själv, så mycket verksamhet är därför anpassad till studier och andra intressen – Icke ansvarskrävande punktinsatser finns det alltså gott om! Med det sagt finns där även gott om ansvarsposter där du kan utvecklas inom ett område som passar dig. Som aktiv i IFMSA kan du dyka upp på en mysföreläsning eller åka iväg iväg på en global konferens – du bestämmer själv var du vill lägga ribban!

Medlemskap är gratis, och skaffas på en minut genom att skapa ett användarkonto här på ifmsa.se. Trivialt måhända, men ett medlemskap är det enklaste sättet att visa sitt stöd för föreningen på. Du kan prenumerera på IFMSA-Swedens nationella nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden och följa oss på Facebook, så att du inte missar allt spännande som händer. Om du är intresserad eller har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss!

[tdm_block_button button_size=”tdm-btn-lg” button_url=”https://www.facebook.com/ifmsaskane/” button_icon=”tdc-font-fa tdc-font-fa-facebook-f” button_icon_size=”large” button_icon_position=”icon-before” button_text=”Facebook” tds_button1-background_color=”#1e73be” tdc_css=”eyJhbGwiOnsiY29udGVudC1oLWFsaWduIjoiY29udGVudC1ob3Jpei1jZW50ZXIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ button_open_in_new_window=”yes”]