Home Alla nyheter SOMMARMÖJLIGHET – Nu har anmälan till GA öppnats!

SOMMARMÖJLIGHET – Nu har anmälan till GA öppnats!

0
Vad är General Assembly?
General Assembly (GA) är IFMSA:s största internationella möte som hålls två gånger om året, i mars och augusti. Här träffas deltagare från IFMSA:s 139 medlemsorganisationer, för att under en intensiv vecka utbyta erfarenheter, fatta beslut om IFMSA:s framtid, inspireras och umgås. Nästa möte hålls i Abidjan i Elfenbenskusten 1-7 augusti 2023. Självklart kommer IFMSA-Sweden att vara på plats!
Vi uppmanar dig att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av en valgrupp, och rangordnas bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Valgruppen försöker också tillsätta en delegation med en jämn spridning mellan lokalorterna.
Vad händer på GA?
På GA arbetar representanter för våra arbetsgrupper med att förbättra sina projekt och sprida dem till nya länder. Stora beslut som berör hela federationen tas och nästa års internationella styrelse väljs. I enlighet med mötestemat hålls även föreläsningar och annat roligt. Allt detta varvas med det sociala programmet bestående av oslagbara fester och möjligheter att lära känna folk från hela världen.
Information gällande kostnader och andra avgifter:
– Deltagaravgiften kommer att sponsras fullständigt av IFMSA-Sweden, därmed behöver delegater inte stå för delegationsavgiften själva. I detta ingår programmet, boendet och mat.
– Resekostnader för resan till och från Abidjan bekostas av deltagaren själv. Resekostnaden beräknas att ligga någonstans på 15 000 kr där ca 13 000 kr baseras på kostnaden för resa mellan Stockholm-Abidjan. Resterande summa beräknas läggas på ansökan och införskaffandet av visum till Elfenbenskusten. Även kostnad för reseförsäkring samt vaccinationer (mot gula febern är ett krav, övriga vaccin är rekommendationer) tillkommer ifall deltagaren inte redan har det.
Deadline för ansökan är 7e april kl 23:59. För frågor om GA och internationellt engagemang, kontakta [email protected]