Home Internationellt General Assembly Ny chans att söka till sommarens General Assembly!

Ny chans att söka till sommarens General Assembly!

0
Ny chans att söka till sommarens General Assembly!

Ordinarie deadline har redan passerat, detta är en utlysning av två resterande platser på grund av förändringar i den ursprungliga delegationen.

General Assembly (GA) är IFMSAs största internationella mötesforum. Här möts deltagare från ca 100 länder under 6 dagar för att stötas och blötas, inspireras och umgås. Nästa möte hålls i Makedonien 3-9 augusti. Självklart är Sverige på plats!

GA-MM15

Vi gillar våra medlemmar och uppmanar er att söka, ny som gammal, oavsett tidigare erfarenhet. Ansökningarna kommer att granskas av delegationsansvarig med hjälp av en valberedning, vid platsbrist rangordnas ansökningarna bland annat med avseende på tidigare engagemang och personliga mål med mötet. Till denna General Assembly lägger valberedningen extra tonvikt på en jämn spridning av kårortsrepresentanter. De kommer även att ge ett extra plus i kanten till dig som vill utbilda dig till trainer genom att gå en Traning New Trainer- eller en Traning Old Traniner-utbildning i anslutningen till mötet.

GA-bild-2

På GA arbetar representanter för våra arbetsgrupper för att förbättra sina projekt och sprida dem till nya länder. Stora beslut som berör hela federationen tas och nästa års Team of Officials väljs. I anslutning till mötestemat, som ännu inte har släppts, hålls även föreläsningar och andra roliga happenings. Allt detta blandas upp med det sociala programmet bestående av oslagbara fester (garanterat mångkulturella inslag) och möjligheter att lära känna folk från hela världen.

Avgift: Mötesavgift står du själv för. IFMSA-Sweden kommer att sponsra delar av utvalda delegaters avgifter, utefter valberedningens rangordning. Resa till/från Makedonien bekostas av delegaten själv.

Ansöker du genom att fylla i denna ansökan senast 6/6 kl 23:59!

För frågor om GA och internationellt engagemang, kontakta vpe @ ifmsa.se