Home Uppsala

Uppsala

IFMSA Uppsala är en förening för vårdstudenter i Uppsala och även en underförening till IFMSA-Sweden, där vi utgör en av de sju lokalorterna. Vi är religiöst och politiskt oberoende och jobbar med allt ifrån utbyten, prekliniska såväl som kliniska, till lokala projekt för att öka kunskapen och inspirera vårdstudenter. Många av våra projekt riktar sig även globalt och arbetar ofta efter budskapet ”Think global, Act local”.

Utbyten är en stor del av vår verksamhet här i Uppsala och varje sommar brukar det komma ett 20-30-tal studenter från olika delar av världen hit i en månad och göra praktik här tillsammans med ett socialt program anordnad av lokala faddrar. Är du intresserad av att veta mer om hur du själv kan få åka på utbyte eller vara fadder så tveka inte att skicka iväg ett mail!

Engagera dig

Att engagera sig är lätt och jätteroligt! Alla projekten är öppna att engagera sig i så tveka inte att ta kontakt med respektive grupp om du är intresserad. Att bli medlem är också helt gratis och du gör det på denna hemsida under ”Medlem”.

Undrar du bara generellt om vad vi håller på med så tveka inte att kika in på vår facebooksida eller släng iväg ett mail. Varmt välkommen!

Kontakt

Du kan hitta oss på facebook där vi heter ”IFMSA Uppsala” eller via mail på uppsala @ ifmsa.se.

[tdm_block_button button_size=”tdm-btn-lg” button_url=”https://www.facebook.com/IFMSAUppsala/” button_icon=”tdc-font-fa tdc-font-fa-facebook-f” button_icon_size=”large” button_icon_position=”icon-before” button_text=”Facebook” tds_button1-background_color=”#1e73be” tdc_css=”eyJhbGwiOnsiY29udGVudC1oLWFsaWduIjoiY29udGVudC1ob3Jpei1jZW50ZXIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ button_open_in_new_window=”yes”]